Macedonian
Albanian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bengali
Bosnian
Catalan
Czech
Danish
Deutsch
Dutch
English
Estonian
Finnish
Français
Greek
Haitian Creole
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Indonesian
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Macedonian
Mongolian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Turkish
Ukrainian
Vietnamese
Български
中文(简体)
中文(繁體)

gagea/linolenic acid

Врската е зачувана во таблата со исечоци
НаписиКлинички испитувањаПатенти
1 резултати

Ephemerality of a Spring Ephemeral Gagea lutea (L.) is Attributable to Shoot Senescence Induced by Free Linolenic Acid.

Само регистрираните корисници можат да преведуваат статии
Пријавете се / пријавете се
Spring ephemerals are a group of herbaceous plants that fulfill their life cycle on the floor of deciduous forests in temperate and boreal regions during a short period of time between snowmelt and closure of the tree canopy. Near the closure, these plants' shoots senesce rapidly and the plants
Придружете се на нашата
страница на Facebook

Најкомплетната база на податоци за лековити билки поддржана од науката

  • Работи на 55 јазици
  • Лекови од билки поддржани од науката
  • Препознавање на билки по слика
  • Интерактивна GPS мапа - означете ги билките на локацијата (наскоро)
  • Прочитајте научни публикации поврзани со вашето пребарување
  • Пребарувајте лековити билки според нивните ефекти
  • Организирајте ги вашите интереси и останете во тек со истражувањето на новостите, клиничките испитувања и патентите

Напишете симптом или болест и прочитајте за билки што можат да помогнат, напишете билка и видете болести и симптоми против кои се користи.
* Сите информации се базираат на објавени научни истражувања

Google Play badgeApp Store badge